onze ruimtes

onze ruimtes

Onze ruimtes lenen zich uitstekend voor presentaties, vergaderingen, workshops, congressen en private dining. Op onze zesde etage presenteren wij u graag vier nieuwe vergaderzalen met comfortabel designmeubilair en moderne faciliteiten.

De ruimtes zijn flexibel inzetbaar voor gezelschappen tot 90 personen. OBA Congres biedt ook zalen die zich goed lenen voor gezelschappen tot 20 personen, verspreid door het gebouw. Deze ruimtes zijn uitermate geschikt voor kleinere workshops en vergaderingen. Voor grotere gezelschappen hebben we het OBA Theater met een capaciteit van 260 zitplaatsen. Het nieuwe OBA Forum heeft een uitschuifbare tribune en een balkon. Deze tribune heeft een capaciteit van 57 personen die met stoelen kan worden aangevuld.

Onze ruimtes

contact

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw zakelijke evenement? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We doen ons best u vanaf het eerste moment alle zorg uit handen te nemen en streven ernaar u binnen 24 uur een offerte op maat te sturen.

Het team van OBA Congres vindt u op de zesde etage en is dagelijks tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 020-523 09 10 of per mail via congres@oba.nl.

naam/organisatie *
(factuur)adres
nummer
postcode
plaats
e-mail *
e-mail controle *
telefoonnummer
*verplichte velden
bericht
*verplichte velden